Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice.

Tko smo?

Digitalna agencija

Digitalna agencija nastala je spojem dvije firme; Nanolab i Ratio. Firme koje već dugi niz godina pružaju vrhunske usluge u IT i marketing sektoru odlučili su spojiti svoje snage i pružiti sve svoje usluge na jednom mjestu. Energija koja proizlazi iz timskog rada vrhunskih stručnjaka u svojim poljima je rezultirala odličnim uspjehom te zadovoljstvom svih klijenata. Sjedište Digitalne agencije nalazi se u Zagrebu, a usluge koje pružamo proširili smo na cijelu Hrvatsku sa tendencijom širenja prema Europi i svijetu. 

Svi naši zaposlenici su stručnjaci u svojim poljima djelovanja. Za dizajn su zaduženi profesori likovne kulture, video materijale snimaju i obrađuju jedni od najboljih kreativaca koje tržište trenutno nudi. Za fotografije su zaduženi profesionalci koji su svoje iskustvo prikupili radeći za najzahtjevnije klijente. Razvoj web stranica, aplikacija, 3D modela rade vrhunski inženjeri računarstva. Edukacije održavaju zaposlenici koji posjeduju znanje, ali i metodološke vještine stečene predavajući na fakultetima i školama.

Misija Digitalne agencije je pružiti profesionalne usluge te zadovoljiti sve potrebe klijenata kako bi osjetili rast u svom poslovanju.

Kroz svakodnevne izazove i sve veći broj klijenata i usluga koje nudimo vizija nam je proširivati mladi tim profesionalaca i područje djelovanja.

“Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.”

Zadovoljstvo klijenata
0%
Završeni
projekti
0%
Popijeno
kave
0%

"Don’t compare yourself with anyone in this world…
if you do so, you are insulting yourself."

Naš tim

tomislavmarijanovic_nanolab

Tomislav Marijanović bacc. ing. el.

Vlasnik
Jedan od osnivača Digitalne agencije. Završio Fakultet elektrotehnike i računarstva, smjer informatika. Web developer, predavač.
dino

Dino Senčar

Vlasnik
Osnivač Digitalne agencije. Na polju video filma nema boljeg mađioničara. Kod njega je svaki kadar jednako bitan!
montaza

Branko Banjac

Video montaža
U malom prstu posjeduje vještine montiranja i editiranja video materijala. Sirovinu pretvara i oblikuje u video vrhunske kvalitete.
sandra_marijanovic

Sandra Marijanović prof. lik. kult.

Vizual
Kao profesorica traži da je sve po PS-u, tako je i sa bojama i vizualima. Zadužena za izgled svega. Predavač na edukacijama.
matea2

Matea Smolčić Senčar

Fotograf
Svestrana umjetnica sa posebnim darom za fotografiranje. Njene fotografije pričaju i više od tisuću riječi.
prodaja

Dubravka Klepac

Prodaja i marketing
Strastvena zaljubljenica u marketing. Glavna vodilja je "Bez digitalnog marketinga i strategije ekonomija nema budućnosti"

"It’s fine to celebrate success but it is more important
to head the lessons of failure."

Naše usluge

Video snimanje i montaža

Specijalizirana video produkcija za promotivne filmove, korporativni video, izradu tv reklama, snimanje konferencija, video montažu.

WEB dizajn

Funkcionalne web stranice za sve Vaše potrebe. Privucite posjetitelje bilo gdje u svijetu. Privucite ih funkcionalnom i čistom web stranicom.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je glavna i neizbježna stavka u izgradnji vizualnog identiteta svake tvrtke, proizvoda ili branda, uključujući sva sredstva komuniciranja.

vizualni identitet

Bitno nam je učiniti Vas prepoznatljivima, upečatljivima i jedinstvenima, a istovremeno i vizualno privlačnima.

društvene mreže

Kako su danas društvene mreže gotovo jednako važne za poslovanje kao i web stranice, jako je bitno za posao kreiranje, a potom i održavanje društvenih mreža.

informatičke edukacije

Investicija u obrazovanje je najbolja investicija. Nudimo vam edukacijske programe obrazovanja s područja informatike.

Fotografija i foto obrada

Slijedimo najnovije fotografske trendove. U današnjem digitalnom svijetu bitno je izdvojiti se kvalitetnom fotografijom. Vaš posao podižemo stepenicu iznad konkurencije.

3D modeliranje

Izrada 3D modela vaših proizvoda, interijera i eksterijera u realnim veličinama. Renderiranje (proizvodnja) realističnih fotgrafija.

Animacije

Animacija nam omogućava da običnim, statičnim, nekad čak i dosadnim grafikama damo pokret, da im udahnemo život.

EXPLAINER VIDEO (2D)

Explainer videi su jednostavna i niskobudžetna vrsta videozapisa koja prikazuje kako vaš proizvod ili usluga djeluju. Više se bave obrazovanjem nego brendiranjem.

" Have the courage to follow your heart and intuition. "

© 2021, Digitalna agencija. Sva prava pridržana.